Electricitat solar

Reduïu les vostres factures d’electricitat

La llum del sol és gratuïta, de manera que, un cop pagada la instal·lació inicial, es reduirà significativament el cost de l’electricitat. Un sistema fotovoltaic típic de casa pot produir al voltant del 80% de l’electricitat que un habitatge fa servir en un any. El constant augment dels preus de l’electricitat a Espanya i la dramàtica reducció del cost de l’equip solar fan que l’energia solar siga ara una inversió molt sòlida i sense riscos. Si teniu en compte que es pot finançar amb un crèdit sense interessos del 100%, per què esperar?

Disseny i procés d’instal·lació solar

Solar a Espanya és un proveïdor de serveis complets amb tot el que necessiteu per alimentar la vostra casa amb energia solar neta. Supervisarem tot el vostre projecte d’instal·lació de panells solars, inclosa la realització de sol·licituds de permís amb Iberdrola i el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. També proporcionarem un únic punt de contacte i responsabilitat durant tota la vida del vostre sistema. La nostra experiència en enginyeria i instal·lació de sistemes d’energia solar d’alta qualitat per a llars i el nostre servei sense compromisos ens han fet

Disseny personalitzat per a la vostra llar

Sabem que cada llar és diferent. El nostre equip d’enginyeria personal dissenyarà el vostre sistema solar a partir de l’arquitectura de la vostra llar i de les necessitats elèctriques de la vostra família.

Proveu de seleccionar i eliminar o editar el títol; ara, no heu de tenir cura de seleccionar la imatge o un altre text per error i arruïnar la presentació.

Ajuda al planeta?

Bé, potser no pel vostre compte, però podeu fer-ho i reduir la vostra petjada de carboni. L’electricitat fotovoltaica no genera contaminació atmosfèrica, no emet cap diòxid de carboni, òxid de nitrogen, diòxid de sofre o mercuri a l’atmosfera. Funciona en silenci, no té parts mòbils i no produeix olors. En resum, té una contribució zero a la pluja àcida, l’escalfament global o el smog.


Our Products

Els sistemes solars solar a Espanya estan dissenyats per obtenir el màxim rendiment i una fiabilitat excepcional. Són aptes per a la instal·lació allà on sigueu al món. El nostre equipament està dissenyat per integrar-se fàcilment en estructures de construcció o muntatge a terra, i està totalment compatible amb garanties integrals.

Solar a Espanya ofereix una àmplia gamma de sistemes d’energia solar solar completa per a aplicacions tant residencials com comercials. Si voleu saber més sobre l’electricitat solar i els avantatges que us pot aportar, poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació.


This Website is sponsored by Websalpunt.cat 


👋